Cepti āboli ar ciedru riekstiem un žāvētajām plūmēm

12.normal

Sastāvdaļas:

Āboli: 4-5 vidēji āboli
Ciedru rieksti: 50 grami
Žāvētas melnās plūmes bez kauliņiem: 10 gabali
Medus: 70 grami
Cukurniedru cukurs: 3 ēdamkarotes
Pūdercukurs, svaigas ogas – dekorēšanai

Ābolus noskalot un nosusināt sausus, izņemt serdi visā ābola garumā.

Katru ābolu apakša aiztaisīt ar žāvētu plūmi kā ar „korķīti”.

No augšas ābola caurumā par 2/3 iebērt ciedru riekstu kodolus.

Caurumā ieliet medu.

Visus ābolus aiztaisīt ar žāvētu plūmi un sadurstīt ar dakšiņu.

Ābolus noziest ar medu, apbērt ar cukurniedru cukuru un cept cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 25 minūtes.

Pasniegt uz šķīvja karstus vai aukstus, dekorējot ar cukuru vai pūdercukuru un svaigām ogām.

http://babushkinirezepti.com/recepti/sladkie-blyuda/yabloki-zapechenyie-s-kedrovyimi-orehami-i-chernoslivom




Citi produkti


Dienas īpašais piedāvājums


svētdiena, 18.02.2018
40.slider 41.slider 1.slider 2.slider 3.slider 4.slider 5.slider 42.slider 43.slider 6.slider 7.slider 8.slider 9.slider 10.slider 44.slider 45.slider 11.slider 12.slider 13.slider 14.slider 15.slider 46.slider 47.slider 16.slider 17.slider 18.slider 19.slider 20.slider 21.slider 48.slider 49.slider 22.slider 23.slider 24.slider 25.slider 26.slider 27.slider 28.slider 29.slider 30.slider 31.slider 32.slider 33.slider 34.slider 35.slider 36.slider 37.slider 38.slider 39.slider 60.slider 61.slider 62.slider 63.slider 64.slider 65.slider 66.slider 67.slider 68.slider 69.slider 70.slider 71.slider 72.slider 73.slider 74.slider 75.slider 76.slider 50.slider 51.slider 52.slider 53.slider 54.slider 55.slider 56.slider 57.slider 58.slider 59.slider